AfricaComplaints.com » Shops, Products, Services » Complaint / review: Cash Converters Southern Africa - CASH CONVERTERS STAFF GOODS ON LOAN | #190904

Cash Converters Southern Africa
CASH CONVERTERS STAFF GOODS ON LOAN

IN JUNE 2013, I TOOK A LOAN FROM CASH CONVERTERS AGAINST SOME DVD BOX SETS. IN JULY, I WENT TO COLLECT THE GOODS AND PAID BACK THE LOAN. THE GOODS WERE IN A BAG AND I NEVER THOUGHT TO CHECK THEM, AS THEY WERE SUPPOSED TO BE LOCKED AWAY FOR THE LOAN PERIOD AND NOBODY SHOULD BE USING OR EVEN TOUCHING THEM, AS THE GOODS STILL BELONGED TO ME UNTIL SUCH TIME AS THE CONTRACT EXPIRED.
IN AUGUST 2013, I DECIDED TO WATCH A DVD THAT HAD BEEN AT CASH CONVERTERS, ONLY TO FIND THAT THE DVD WAS NOT IN THE COVER. I CHECKED THE REST OF THE MOVIES AND FOUND THAT ONE OF THE DISKS FROM ONE OF MY OTHER BOX SETS WAS MISSING.
I WENT BACK TO CASH CONVERTERS AND ASKED THEM TO RETURN THE MOVIES TO ME AND THEY SIMPLY REFUSED TO DO ANYTYHING ABOUT IT. THERE WAS, OF COURSE, NO MANAGEMENT AVAILABLE AND I SPOKE TO THULANI, WHO REFUSED TO EVEN LOOK INTO THE MATTER. THEY REFUSED TO LOOK AT THE CONTRACT OR GIVE ME A COPY, WHICH THEY ADMITTED THEY HAD ON THEIR SYSTEM. THEY REFUSED TO GIVE ME THE OWNER'S DETAILS AND JUST LAUGHED ABOUT IT. ONE OF THE STAFF TOLD ME THAT THE STAFF ARE ALLOWED TO TAKE MOVIES HOME AND WATCH THEM, BUT SURELY NOT FROM GOODS THAT WERE COLLATERAL.

Date:

Company: Cash Converters Southern Africa

Country: South Africa   City: Stoneridge Mall, Edenvale

Category: Shops, Products, Services

0 comments

Information
Only registered users can leave comments.
Please Register on our website, it will take a few seconds.




Quick Registration via social networks:
Login with FacebookLogin with Google