AfricaComplaints.com » Security » Complaint / review: Chubb - No radio signal from property - Since alarm instal | #243836

Chubb
No radio signal from property - Since alarm instal

VERY UPSET WITH CHUBB SECEUTIRY AND THE SERVICE THEY GIVE THEIR CLIENTS, THEY CLAIM TO BE A BILLION DOLLAR COMPANY, BUT CANNOT SERVICE THEIR CLIENTS NEED. I INSTAL A ALARM SYSTEM DURING JULY, THE RADIO SIGNAL WAS ONLY RECEIVED WHEN THE ALARM WAS INSTALLED . I HAVE TESTED THE SYSTEM SEVERAL TIME NO RESPONSE FROM CHUBB . I PHONED SEVERAL TIME AND WAS PROMISE BY SEVERAL PEOPLE, EUGENE HE GAVE ME A REF NO: CHUBB ASSIST 45274 PROMISE ME THAT HE WILL MAKE SURE A TECNICHAN WILL ASSIST . I CALL THE DIRECTOR OF THE COMPANYE EVERYTIME HIS IS BUSY WITH CALLS, HOW NICE . LAST WEEK I PHONE AGAIN AND A MANAGER GODFREY MASHETLO PROMISE ME THAT A TECNICHAN WILL COME OUT ON SATURDAY 26TH OF OCTOBER TO SORT THE PROBLEM OUT.
I WANT CHUBB TO REMOVE THE ALARM SYSTEM FROM MY PROPERTY, AS THEY DONT CARE ABOUT THEIR CLIENTS AND I ALSO WANT THEN TO REFUND ME THE MONEY I PAID TO THEM . I CANNOT PAY FOR SOMETHNING THAT DOES NOT WORK.

Date:

Company: Chubb

Country: South Africa

Category: Security

0 comments

Information
Only registered users can leave comments.
Please Register on our website, it will take a few seconds.




Quick Registration via social networks:
Login with FacebookLogin with Google