AfricaComplaints.com » Shops, Products, Services » Complaint / review: Furniture City - And I got a confirmation that it is sorted OUT!!! | #48355

Furniture City
And I got a confirmation that it is sorted OUT!!!

OK LISTEN HERE THIS IS NOT FUNNY ANY MORE COME AND FETCH YOUR CAUSE YOU GUYS CAN NOT AGREE TO YOUR OWN TERMS AND CONDITIONS I WILL GO BUY FROM A DIFFERENT RETAIL STORE IM SICK AND TIRED OF THIS .!!!

THE DEBIT ORDER IS SUPPOSE TO GO OFF IN MARCH!!!
NOT IN JAN!!! THEN I HAVE TO RUN AROUND TO THE STORE AND FAX THIS AND FAX THAT AND THEN I HAVE TO DEAL WITH AFRICAN BANK LIKE I BOUGHT FROM THEM AND THEN I GET WRONG FAX NUMBERS INCONVENIENCING ME CAUSE YA'LL UP IM TIRED OF THIS EVERY MONTH.

THE WORSE AFTER SERVICE EVER!!!
1. PURCHASE ITEMS EARLY NOVEMBER ASKED FOR IT TO BE DELIVERED ON THE 1ST DECEMBER
MY PAIN:- HAD TO BE CALLING EVERYDAY TO FIND OUT WHEN IS THE REST OF THE STUFF COMING HAD TO BE CALLING THE WAREHOUSE LIKE THAT EVEN TURNED OUT TO BE HELPFUL (REFER TO FIRST COMPLAIN)

2. TOO OUT THE PAYMENT BREAK OPTION (1ST DEBIT TO GO OFF IN FEB)
WHAT DO YOU KNOW END OF JAN YAY 1ST DEBIT ORDER (REFER TO SECOND COMPLAIN NOTICE THE DIFFERENCE IN FRUSTRATION, I DID NOT EVEN WANT TO GO INTO DETAIL, I JUST GAVE UP ALREADY. EVEN GOT A SMS TO CONFIRM EVERYTHING IS SORTED AND THE NEXT DEBIT WILL BE MARCH..

Date:

Company: Furniture City

Country: South Africa   City: Princess Crossing

Category: Shops, Products, Services

0 comments

Information
Only registered users can leave comments.
Please Register on our website, it will take a few seconds.




Quick Registration via social networks:
Login with FacebookLogin with Google