AfricaComplaints.com » Electronics and household app. » Complaint / review: Tower Computers And Automation Services - FALSE PROMISES, DO NOT PITCH | #266168

Tower Computers And Automation Services
FALSE PROMISES, DO NOT PITCH

I HAVE PURCHASED A PROPERTY IN DURBAN IN MAY 2013. I DECIDED TO IMPROVE SECURITY BY ADDING MORE CAMERAS TO EXISTING SYSTEM. I ALSO HAD PROBLEMS WITH MY AUTOMATED GATES AND GARAGE DOOR MOTORS.

I WAS THEN REFERED BY MOHAMED BY THE SALESMAN AT THE GATEWAY SECURITY STORE WHEN I WENT TO PURCHASE REMOTES AND ASKED HIM TO ASSIST ME IN SETTING IT UP. HENCE THE REFERAL TO MOHAMED 'S COMPANY. I USED HIM TO SET UP REMOTES, FIX THE GATE MOTOR AND GARAGE MOTOR.AND ASKED TO SIGN A SERVICE CONTRACT WHICH I DID AND WAS CUSTOMER NUMBER 1..

I THEN REQUESTED TO ADD 3 MORE CAMERA OF WHICH I SUPPLIED EVERYTHING. ONLY TO INSTALL AND SET UP ON NEW DVR OF WHICH I PURCHASED. THAT WAS DONE BUT NOT COMPLETED AND HE PROMISED TO COME BACK TO ALLIGN AND ONE CAMERA WAS OFF. CABLING WAS STILL OPEN IN THE GARAGE CAMERA. I ASSUMED WITH THE WORK DONE BEFORE HE WOULD KEEP UPTO HIS WORD.

HOWEVER, OVER A MONTH OF EXCUSES . HE PROMISED TO PITCH AT 9 ON 22/11/2013 TO INSTALL NEW CAMERA AND SORT OUT PREVIOUS WORK. HIS GUYS PITCH UP AT 10-20 AND WITHOUT ANY INSTALLATION WHILST MOHAMED CONSTANTLY CALLS THEM TO BE AT ANOTHER SITE. THEY LEAVE. I TRIED AND LEFT MESSAGES BUT UNSUCCESSFUL. NEITHER RETURNED MY CALLS.

Date:

Company: Tower Computers And Automation Services

Country: South Africa   City: DURBAN

Category: Electronics and household app.

0 comments

Information
Only registered users can leave comments.
Please Register on our website, it will take a few seconds.




Quick Registration via social networks:
Login with FacebookLogin with Google