AfricaComplaints.com » Shops, Products, Services » Complaint / review: Homechoice - HOMECHOICE TO BETTER TRAINING OF TELEPHONE STAFF | #140178

Homechoice
HOMECHOICE TO BETTER TRAINING OF TELEPHONE STAFF

ALL I WILL SAY HERE IS THAT COLOURED PEOPLE WORKING FOR HOMECHOICE IS GIVING COLOURED PEOPLE IN GENERAL A BAAAD NAME. I DO NOT AND WILL NOT ANSWER CALLS FROM HOMECHOICE EVER AGAIN. I HAVE PREVIOUSLY ASKED THEM NUMEROUS TIMES TO DEBIT MY ACCOUNT AS I DO NOT HAVE TIME FOR QUEUS TO PAY ACCOUNT ETC. I HAVE SENT THEM THE PAPERWORK AGES AGO, BUT NEE, KEEP ON PHONING DEMANDING TO KNOW WHY PAYMENT IS LATE. IF YOU ARE BITTER ABOUT HAVING TO COLLECT DEBT ON BEHALF OF HOMECHOICE AT 8 AT NIGHT, DON'T MAKE IT MY PROBLEM, IT IS NOT YOUR DADDYS BUSINESS, YOU ARE BEING PAID TO DO SO. THESE WOMEN, I REFUSE TO CALL THEM LADIES, DO NOT EVEN HANG UP THE PHONE WITH THE NORMAL GOODBYE, ENJOY THE REST OF YOUR EVENING, THEY JUST DROP THE LINE ON YA, JUST LIKE THAT .
I AM SQUARING THE ACCOUNT AND I WILL NEVER, EVER, BUY FROM HOMECHOICE AGAIN. NOT UNTIL THEY EMPLOY SOME PEOPLE WITH A BIT MORE CLASS AND SOME FEELING IN THEIR VOICE.

Date:

Company: Homechoice

Country: South Africa   City: Cape Town

Category: Shops, Products, Services

0 comments

Information
Only registered users can leave comments.
Please Register on our website, it will take a few seconds.




Quick Registration via social networks:
Login with FacebookLogin with Google