AfricaComplaints.com » Business & Finance » Complaint / review: Capitec Bank - Investigate money transferred Money Market | #216198

Capitec Bank
Investigate money transferred Money Market

GOOD DAY ON THE 04 OF SEPTEMBER 2013 I DEPOSITED R300.00 AT SHOPRITE, VAN DER WALT STREET PRETORIA CENTRAL. THAT MONEY WAS MEANT FOR MY SISTER MS MARIA SINGO (0794282335) WHO RESIDE IN VENDA, TSHAKHUMA VILLAGE.

AFTER DEPOSITING, I THEN TEXT MY SISTER THE NUMBER AND THE PIN NUMBER ON THE SAME DAY. LATER ON SHE TOLD ME SHE HAS NOT RECEIVED THE MONEY AND THAT I SHOULD GO BACK TO THE SHOPRITE WHERE I DEPOSITED THE MONEY TO INQUIRY. I DID THAT AND GOT A SHOCK WHEN TOLD THAT THE MONEY WAS RECEIVED/WITHDRAWN BUT THEY WERE UNABLE TO TELL ME BY WHO AND WHERE WAS THE MONEY RECEIVED/WITHDRAWN. ON THE ADVICE OF ONE MR HLONGWANE WHO WORK IN THE STORE, I WAS TOLD TO DO AN AFFIDAVIT SO THAT HEAD OFFICE WILL BE ABLE TO TELL WHO WITHDRAW/RECEIVE THE MONEY WHICH I DID (THE AFFIDAVIT).

NOTHING HAS COME FORTH AFTER THAT, TODAY 25 SEPTEMBER I DECIDED TO CALL HEAD OFFICE (SHOPRITE) AT 0800010709 TO INQUIRY ABOUT THE ISSUE AND WAS TOLD TO GO AGAIN TO SAPS TO REQUEST S4BPOENA, 205 DOCUMENT WHICH WILL BE SENT TO CAPITEC FOR INVESTIGATION. I THINK THIS IS BECAUSE ALL I WANT IS WHO WITHDRAW/RECEIVE MY MONEY OR WHERE WAS THIS MONEY WITHDRAWN/RECEIVED AND BY WHO? THAT'S ALL I AM ASKING!

Date:

Company: Capitec Bank

Country: South Africa   City: Head Office

Category: Business & Finance

0 comments

Information
Only registered users can leave comments.
Please Register on our website, it will take a few seconds.




Quick Registration via social networks:
Login with FacebookLogin with Google